Eetset Bridge

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://fvdsontwerp.nl/eetset-bridge#sigProId2b12046d33

Bestellen? Neem contact met ons op                                     Download onderstaande prijzen folder

 

{tab Omschrijving}

Deze eetset doet het meest denken aan een moderne picknicktafel met twee banken. Het bijzondere van dit ontwerp is dat het houten blad door z’n gewicht zichzelf klem drukt in het rvs frame. Dit unieke principe is nooit eerder op deze manier bij een tafel met banken toegepast. Door z`n strakke, moderne, luchtige vormgeving is deze set nooit nadrukkelijk aanwezig en hierdoor een favoriet van (tuin)architecten die alle aandacht voor de tuin willen. Afhankelijk van de maat, geschikt voor 10 tot 14 personen. Met losse zitkussentjes, zit de bank ook zeer comfortabel.

NB: Op veler verzoek is de Bridge eetset nu ook in de "light"- versie verkrijgbaar ! Dus in plaats van een rvs frame met een hardhouten blad, een aluminium frame met een lichtere houtsoort voor het blad. Het aluminium frame wordt geanodiseerd of gezandstraald. Voor het blad is er keuze uit diverse houtsoorten (plantage-teak, western red ceder of verduurzaamd accoya hout).Ook de prijs is lichter ! Afhankelijk van afmeting en uitvoering houden we voorlopig de prijs aan minus 10%.

De tafel en de banken zijn er in diverse standaardafmetingen. Aanpassingen hierop zijn altijd mogelijk.
Het frame van deze eetset is gemaakt van een prima kwaliteit geslepen rvs en het hardhout is naar keuze. In de meeste gevallen wordt gekozen voor ons uitstekende standaard hardhout, maar tegen meerprijs maken wij voor u er prachtig aangeplant teakhout op.
De stof van de kussensets is altijd de briljante buitenstof Sunbrella. Met recht een topstof genoemd door z`n uitzonderlijke eigenschappen. Waterafstotend (6 uur waterdicht !), kleurecht, vuilafstotend, slijtvast, schimmelwerend en ook nog eens makkelijk te reinigen, om er maar eens een paar te noemen. Met de keuze uit diverse dessins en wel honderd prachtige kleuren.

.{tab Specificaties en Prijzen}

 Specificaties en prijzen eetset Bridge

 

 

 

{/tabs}