Eetset Square

 

View the embedded image gallery online at:
http://fvdsontwerp.nl/eetset-square#sigProId8fd0d54617

 

Bestellen? Neem contact met ons op                                     Download onderstaande prijzen folder
{tab Omschrijving}

Een prachtige, strakke, tijdloze eetset ( voor op uw terras). De vormgeving van de wat kubistische frame`s zijn het meest opvallend. Er zijn 2 versies. De “geslepen” versie met wat meer verbindingen tussen de poten en de geslepen hoekconstructies, en de “gezette” versie. De latten in de rugleuning en de zitting van de stoelen zijn uitneembaar, dus makkelijk te vervangen. Door de hoogte en diepte van de zitting is het zitcomfort van de stoelen vooral prettig voor de wat langere mensen. De zitdiepte is trouwens makkelijk aan te passen als u wat kleiner bent. Een luxe kussenset (zit-en rugkussen) zorgt voor zeer comfortabel zitten. Voor de uitvoering van het houten tafelblad zijn er diverse mogelijkheden.

De stoelen zijn in twee versies verkrijgbaar. De tafels zijn in diverse standaardafmetingen en aanpassingen hierop zijn altijd mogelijk.
Het frame van deze eetset is gemaakt van een prima kwaliteit geslepen rvs en het hardhout is naar keuze. In de meeste gevallen wordt gekozen voor ons uitstekende standaard hardhout, maar tegen meerprijs maken wij voor u er prachtig aangeplant teakhout op.
De stof van de kussensets is altijd de briljante buitenstof Sunbrella. Met recht een topstof genoemd door z`n uitzonderlijke eigenschappen. Waterafstotend (6 uur waterdicht !), kleurecht, vuilafstotend, slijtvast, schimmelwerend en ook nog eens makkelijk te reinigen, om er maar eens een paar te noemen. Met de keuze uit diverse dessins en wel honderd prachtige kleuren.

 

{tab Specificaties en Prijzen}

eetset square

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 {tabs Inspiratie}

 

Voor inspiratie voor deze eetset verwijzen wij u graag naar de foto's die op loactie bij onze klanten zijn gemaakt.

 

{/tabs}