Loungeset Pipe

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://fvdsontwerp.nl/loungeset-pipe#sigProIdafad95ffd9

Bestellen? Neem contact met ons op                                     Download onderstaande prijzen folder
{tab Omschrijving}

Een stoere, eigenzinnige zithoek ( voor in uw tuin). Hij dankt z`n naam aan de ronde buis die gebruikt wordt in het frame. Door z`n “open rug” is de vormgeving zeer luchtig, modern en tijdloos met een soort japanse uitstraling . De enkele balk als rugleuning is door de luxe goed gevulde rugpillows absoluut niet te voelen. Het zitkussen is vrij diep en daardoor zeer geschikt voor als u wat langer bent of je gewoon je benen naar je toe wil trekken.
Deze loungeset kan, zonder de kussens, het hele jaar door (in weer en wind) buitenstaan. In de zomerperiode (mei t/m augustus) kan ie met de kussens buitenstaan. Wij adviseren dan om, als u `em niet gebruikt, er een waterdichte hoes overheen te trekken. Deze hoes ventileert ook, waardoor er geen condens ontstaat.
In verschillende soorten zitelementen(met of zonder armleuning) en tafelelementen verkrijgbaar. Het frame van deze loungeset is gemaakt van een prima kwaliteit geslepen rvs en het hardhout is naar keuze. In de meeste gevallen wordt gekozen voor ons uitstekende standaard hardhout, maar tegen meerprijs maken wij voor u er prachtig aangeplant teakhout op.
De stof van de kussens is altijd de briljante buitenstof Sunbrella. Met recht een topstof genoemd door z`n uitzonderlijke eigenschappen. Waterafstotend (6 uur waterdicht !), kleurecht, vuilafstotend, slijtvast, schimmelwerend en ook nog eens makkelijk te reinigen, om er maar eens een paar te noemen. Met de keuze uit diverse dessins en wel honderd prachtige kleuren.

 

{tab Specificaties en prijzen}
De prijzen en de afmetingen vind u op de pagina hieronder.
Let op: de tekeningen zijn “bovenaanzichten” met code en afmetingen erbij.

Loungeset Pipe prijzen en afmetingen
{tab Inspiratie}

loungeset pipe inspiratie
{/tabs}