Loungeset Square

Bestellen? Neem contact met ons op                                     Download onderstaande prijzen folder
{tab Beschrijving}

Een prachtige, moderne, tijdloze zithoek( voor in uw tuin). Opvallend is de wat hogere dichte rugleuning met de grote rugpillows. In combinatie met een perfecte zithoogte en een ruime zitdiepte zorgt deze voor een ultiem lounge (zit/hang) gevoel. De zitdiepte is trouwens makkelijk aan te passen als u wat kleiner bent.
De latten in de rugleuning en zitting zijn uitneembaar, dus makkelijk te vervangen.

Deze loungeset kan, zonder de kussens, het hele jaar door (in weer en wind) buitenstaan. In de zomerperiode (mei t/m augustus) kan ie met de kussens buitenstaan. Wij adviseren dan om, als u `em niet gebruikt, er een waterdichte hoes overheen te trekken. Deze hoes ventileert ook, waardoor er geen condens ontstaat.
In verschillende soorten zitelementen(met of zonder armleuning) en tafelelementen verkrijgbaar. Het frame van deze loungeset is gemaakt van een prima kwaliteit geslepen rvs en het hardhout is naar keuze. In de meeste gevallen wordt gekozen voor ons uitstekende standaard hardhout, maar tegen meerprijs maken wij voor u er prachtig aangeplant teakhout op.
De stof van de kussens is altijd de briljante buitenstof Sunbrella. Met recht een topstof genoemd door z`n uitzonderlijke eigenschappen. Waterafstotend (6 uur waterdicht !), kleurecht, vuilafstotend, slijtvast, schimmelwerend en ook nog eens makkelijk te reinigen, om er maar eens een paar te noemen. Met de keuze uit diverse dessins en wel honderd prachtige kleuren.

 

 

{tab Specificaties en Prijzen}
De prijzen en de afmetingen vind u op de pagina hieronder. 
Let op: de tekeningen zijn “bovenaanzichten” met code en afmetingen erbij.
Specificaties en Prijzen van Loungeset Square
{tab Inspiratie}

Loungeset Square
{/tabs}