Loungeset Pallet

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://fvdsontwerp.nl/loungeset-pallet#sigProId16c5d0387b

Bestellen? Neem contact met ons op                                    Download onderstaande prijzen folder
{tab Beschrijving}

Een moderne compacte stapelbare zithoek (voor in uw tuin). Door z`n afneembare rug-en armleuningen en door de stand van de poten is ie stapelbaar en daardoor zeer compact en makkelijk op te bergen. Ook als los zitelement met een beperkte afmeting zeer geschikt voor op een balkon of een wat kleiner terras.
Deze loungeset kan, zonder de kussens, het hele jaar door (in weer en wind) buitenstaan. In de zomerperiode (mei t/m augustus) kan ie met de kussens buitenstaan. Wij adviseren dan om, als u `em niet gebruikt, er een waterdichte hoes overheen te trekken. Deze hoes ventileert ook, waardoor er geen condens ontstaat. 

In verschillende soorten zitelementen(met of zonder armleuning) en tafelelementen verkrijgbaar. Het frame van deze loungeset is gemaakt van een prima kwaliteit geslepen rvs en het hardhout is naar keuze. In de meeste gevallen wordt gekozen voor ons uitstekende standaard hardhout, maar tegen meerprijs maken wij voor u er prachtig aangeplant teakhout op.
De stof van de kussens is altijd de briljante buitenstof Sunbrella. Met recht een topstof genoemd door z`n uitzonderlijke eigenschappen. Waterafstotend (6 uur waterdicht !), kleurecht, vuilafstotend, slijtvast, schimmelwerend en ook nog eens makkelijk te reinigen, om er maar eens een paar te noemen. Met de keuze uit diverse dessins en wel honderd prachtige kleuren.

 

 


{tab Specificaties en Prijzen}
De prijzen en de afmetingen vind u op de pagina hieronder.
Let op: de tekeningen zijn “bovenaanzichten” met code en afmetingen erbij.

Loungeset Pallet prijzen en afmetingen
{tab Inspiratie}

loungeset pallet inspiratie
{/tabs}