Picknicktafel Anker

 

Picknicktafel met kunstof blad klein 

 
 
 
 

Frank van der Snee

Frank

 

"Frank denkt met je mee en doet wat hij beloofd" - uitspraak Patrick Steggerda

 
 
 

fvdsontwerp = Frank van der Snee ontwerp.
Oprichter, eigenaar en liefhebber van exclusieve tijdloze producten.

 
 
Paplepel 

Als zoon van een kunstenares en een ras doe-het-zelver heb ik het maken van producten altijd als iets vanzelfsprekends ervaren. Ik kwam al vroeg in aanraking met allerlei materialen, stijlen en technieken waardoor ik vanuit een bepaald perspectief naar de dingen in mijn omgeving ging kijken. Dit heeft een grote invloed gehad op mijn latere ontwikkeling.

Werkervaring

Na een aantal omzwervingen ben ik van 1988  tot en met 2006 werkzaam geweest als bedrijfsleider, interieuradviseur en productontwikkelaar bij resp. Voorhuis design in Doetinchem, Botticelli in Arnhem en Cascando in Westervoort.

Na mijn opleiding als meubelmaker begon ik in 2001 met het ontwerpen en ontwikkelen van een eigen meubelcollectie. In 2007 begon ik mijn eigen bedrijf: FVDSontwerp. 

 
 
Hoe wij werken

FVDS ontwerp verkoopt zijn vaste collectie rechtstreeks aan de particuliere- en de projectmarkt.
Er zijn dus geen verkooppunten in het land die onze producten doorverkopen.
Hierdoor zijn wij in staat voor een zeer redelijke prijs een uniek kwaliteitsproduct aan te bieden met een beperkte oplage en met allerlei "op maat" mogelijkheden.
Alle FVDS ontwerp producten worden in Arnhem en omgeving geproduceerd. Hierdoor kunnen we korte levertijden en een goede kwaliteit garanderen en is maatwerk makkelijk realiseerbaar.